SCANSEASON - TIL ALLE LIVETS FESTER

Dansk Papirforsyning

DP Danmark blev grundlagt i 1940 under navnet ‘Dansk papirforsyning’. På daværende tidspunkt solgte firmaet produkter, som var en mangelvare efter 2. Verdenskrig, såsom mørkelægningsgardiner, barbergrej og indpakning. Næsten 80 år efter har DP Danmark udviklet sig til at være en betydelig leverandør af emballage til detailhandlen i både ind- og udland. DP Danmark har med sit fundament udviklet en sund forretning, med høj kundeservice og en stærk evne til at følge med tiden, med fokus på skandinavisk design.

En moderne virksomhed bygget på gode traditionelle værdier
DP Danmark vil gerne være med til at værne om miljøet. Vi trykker gerne i miljøvenligt plast, genbrugsfolie eller bio-nedbrydelig folie, alt efter vores kunders ønsker og behov. Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle nye og spændende emballageløsninger. Vi bestræber os altid på at være moderne og følge tidens tendenser.

Med de mange års erfaring i branchen har DP Danmark fået en stor erfaring og viden inden for bl.a. gavepapir, poser, tasker, oblater/klistermærker, æsker, papirposer, plastikposer og gavebånd både med og uden eget logo. Ring til os på tlf. 55 72 20 10 og fortæl os om dine ønsker og ideer, så vil vi hjælpe dig med at realisere dem.

 

 

Liebe Kundin

Wir haben uns dafür entschieden, unsere Website in Zukunft in englischer Sprache zu betreiben. Es stehen Ihnen aber weiterhin deutschsprachige Mitarbeiter zur Verfügung, wenn Sie Fragen haben.

Mit den besten Grüßen
Dp Danmark, +45 55 72 20 10

Okay